Mittrevyn tävlar i Revy-SM

Mittrevyn har fått med två nummer till finalomgångarna i årets Revy-SM, som går av stapeln i Östersund 7-10 augusti. I monologklassen handlar det om Jens W Nilssons ”Hasses Allservice” och i sketchklassen tävlas det med ”Samma procedur” på temat Grevinnan och betjänten, fast med Moder Svea och partiledarna vid bordet. Och med oefterhärmlige Jens som betjänt. Den texten är skriven av Leif Mattisson och Nils-Gunnar Nilsson.

Tack för i år!

Ett varmt tack för i år till vår fantastiska publik!
”Vi gjorde det tillsammans. Fram för nya äventyr!”

”Vasst och fyndigt”

Än en gång har Mittrevyn sammanfattat året som gått. Med frejdig humor, fyndiga vitsar och halsbrytande ordlekar kommenterar man det gångna årets händelser. Ibland kärleksfullt, oftast mindre ömt, alltid vasst och genomskådande. Så inleds recensionen av årets Mittrevy i MittMedia. Läs hela recensionen genom att klicka här.

Grattis Eva Näsman!

Du blev lycklig vinnare i vår ”Gilla/Dela-tävling” på Facebook och kammade därmed hem två fribiljetter till valfri föreställning av ”Vits & Sant”. Välkommen till Mittrevyn!

Vinn presentkort på revyn!

På Mittrevyns Facebooksida kan du vinna ett presentkort på en revybiljett genom att gilla eller dela inlägget som innehåller ovanstående bild.

Grattis Göran!

Grattis Göran Dahlbom! Du blev vinnare i frågetävlingen på Coop i Härnösand i dag. Två revybiljetter vann du på kuppen. Rätt svar var att 45 busslaster med revybesökare sökte sig till Mittrevyn i fjol. Bl.a. för att titta på Sebäng Hellbajkers.

Grattis Anja!

Att roa och att öka invånarantalet i Härnösand är två av Mittrevyns ambitioner. Stina Joza är den senaste revyartisten som blivit Härnösandsbo, och det var alltså rätt svar på frågan som ställdes på ICA Maxi, där Stina för övrigt medverkade i marknadsföringen på fredagen (bilden). 

Vi säger GRATTIS till Anja Björkland, som blev lycklig biljettvinnare!