Stina Joza har sin hemvist i Örnsköldsvik. Kunskapen om detta gjorde Eva Eriksson, Ulla Persson och Stig Bergström till de sista vinnarna i Månadens tävling. Vi gratulerar!

I Mittrevyminglet kan man träffa på de mest oväntade inslag, som, en för dagen, tämligen blek f.d. finansminister.

Svaret på årets näst sista månadstävling är ”Galenskaparna och After Shave”. Och vinnarna heter Tommy Bylund, Lars Ljungdahl och Eva Nilsson.

Ja, egentligen är det ju våra biljetter som vi har släppt, men nog känns det lite som om vi släpper en stor del av oss själva också. Nu kan du alltså försäkra dig om en plats på någon av våra föreställningar av Mittrevyn 2018. Klicka in dig till bokningssidan via det blå fältet här ovan.

Så var då årets revy-kickoff avverkad.

Pärmarna med texter är utdelade och snart är repetitionerna i full gång. På bokningsfronten ser det också lovande ut. Passa på du också, medan du ännu kan välja önskade platser för dig och dina vänner. Klicka på det blå fältet ovan, så kommer du direkt in på bokningssidan.

Du som vunnit en fribiljett i vår månadstävling på hemsidan måste boka biljett och plats på önskad föreställning på tel. 0771 26 50 00. Lämpligen bokar du då samtliga biljetter som du och ditt sällskap vill ha, så att ni säkert får sitta tillsammans. Biljetterna kommer sedan att finnas i biljettluckan på teatern inför den aktuella föreställningen. Där betalar du för biljetterna och fribiljetten gäller då som betalning för en biljett.

  • 1
  • 2