Svaret på årets näst sista månadstävling är ”Galenskaparna och After Shave”. Och vinnarna heter Tommy Bylund, Lars Ljungdahl och Eva Nilsson.

Ja, egentligen är det ju våra biljetter som vi har släppt, men nog känns det lite som om vi släpper en stor del av oss själva också. Nu kan du alltså försäkra dig om en plats på någon av våra föreställningar av Mittrevyn 2018. Klicka in dig till bokningssidan via det blå fältet här ovan.

Efter ett år i hudrollen som mamma återvänder nu Sandra Näslund även till rollerna som koreograf och revyartist. Välkommen tillbaka Sandra!

Så var då årets revy-kickoff avverkad.

Pärmarna med texter är utdelade och snart är repetitionerna i full gång. På bokningsfronten ser det också lovande ut. Passa på du också, medan du ännu kan välja önskade platser för dig och dina vänner. Klicka på det blå fältet ovan, så kommer du direkt in på bokningssidan.

Du som vunnit en fribiljett i vår månadstävling på hemsidan måste boka biljett och plats på önskad föreställning på tel. 0771 26 50 00. Lämpligen bokar du då samtliga biljetter som du och ditt sällskap vill ha, så att ni säkert får sitta tillsammans. Biljetterna kommer sedan att finnas i biljettluckan på teatern inför den aktuella föreställningen. Där betalar du för biljetterna och fribiljetten gäller då som betalning för en biljett.

Ny på årets Mittrevyscen är Stina Johansson, eller Stina Joza, som är hennes artistnamn. Stina är en duktig sångerska och en välkänd scenpersonlighet i Örnsköldsvik. Hon har bl.a. medverkat tillsammans med Jens Nilsson i scenshowen ”Vi möts på mitten” och i höstens stora succé på Folkan, ”Spelet om Örnsköldsvik”.

I fjol gjorde han succédebut på Mittrevyscenen. I år gör han comeback på samma scen. Jens Nilsson är tillbaka i nya upptåg. Och vi garanterar; Det blir något, som du inte vill missa.

  • 1
  • 2