Mittrevyn 2018 blev en succé! Mycket tack vare vår fantastiska publik, som trotsade snö och kyla och delade med sig av värme och kärlek. Tack till er alla! Vi älskar er! Och vi ses på Mittrevyn 2019!

 

I Mittrevyminglet kan man träffa på de mest oväntade inslag, som, en för dagen, tämligen blek f.d. finansminister.

Så var då årets revy-kickoff avverkad.

Pärmarna med texter är utdelade och snart är repetitionerna i full gång. På bokningsfronten ser det också lovande ut. Passa på du också, medan du ännu kan välja önskade platser för dig och dina vänner. Klicka på det blå fältet ovan, så kommer du direkt in på bokningssidan.

Ja, egentligen är det ju våra biljetter som vi har släppt, men nog känns det lite som om vi släpper en stor del av oss själva också. Nu kan du alltså försäkra dig om en plats på någon av våra föreställningar av Mittrevyn 2018. Klicka in dig till bokningssidan via det blå fältet här ovan.

Ny på årets Mittrevyscen är Stina Johansson, eller Stina Joza, som är hennes artistnamn. Stina är en duktig sångerska och en välkänd scenpersonlighet i Örnsköldsvik. Hon har bl.a. medverkat tillsammans med Jens Nilsson i scenshowen ”Vi möts på mitten” och i höstens stora succé på Folkan, ”Spelet om Örnsköldsvik”.

  • 1
  • 2