Glädjespridare till Mittrevyn

Är du den vi söker?

Mittrevyn är nu på väg in i sin 16:e säsong. Den populära skrattfesten lockar årligen tusentals besökare från stora delar av Norrland till Härnösands Teater under några helger, med start på nyårsafton. Repetitionerna drar igång i slutet av oktober och vi ser nu över behovet av nya medlemmar i revygänget på scenen.

Vi inbjuder härmed till AUDITION för platser i revyensemblen inför Mittrevyn 2020.

Förmågan att bjuda på sig själv, att sprida glädje, att sjunga och spexa inför publik och att fungera i grupp även utanför scenen, ser vi som viktiga egenskaper i sammanhanget.

Audition går av stapeln söndagen den 31 mars 2019 i Norrdans dansstudio, Storgatan 12D i Härnösand och är uppdelad i tre moment.

1. Du sjunger en sång ur en tidigare Mittrevy,
2. Du läser, mot någon/några motspelare, en text ur en Mittrevysketch.
3. Du gör vad du vill, vilket innebär att du själv väljer vilken sång, text, dans, pantomim eller annat som du vill framföra.

Texterna till de obligatoriska numren mailas, liksom en mera exakt tidsangivelse, till dig några dagar innan audition. Till sångerna erbjuder vi pianoackompanjemang.

Anmäl ditt intresse genom att senast den 25 mars maila till audition@mittrevyn.se.

Ange namn, ålder och kontaktuppgifter. Om du väljer en sång som valfritt nummer och vill ha pianoackompanjemang, så anger du även det.

Välkommen!