SOMMARREVY

Mittrevyn förverkligar drömmen om en sommarföreställning i Härnösand.

Mittrevyn förverkligar drömmen om en sommarföreställning och välkomnar nya och gamla gäster till den musikaliska och humorspäckade föreställningen Helt Sjukt sommaren 2021. Spelplatsen blir utomhus i parken vid Logen i Härnösand.

Vår ambition är att vara en länsrevy med hela Norrland som upptagningsområde. Vi vill locka gäster från såväl Härnösand som andra orter till våra föreställningar. Sommarrevyn kommer att bli ett attraktivt event som lockar till skratt i sensommarkvällen, hälsar revydirektör Jens Nilsson.

På scenen.

Jens W Nilsson, Lars T Johansson, Susanne Jonsson, Sandra Näslund, Lotta Hultman, Maria Büstedt Svanholm, Christer Cavallius, Tony Könberg och Lillis Trio under ledning av Patrik Grundström.

Speldatum.

Onsdag 4 augusti, kl 19
Torsdag 5 augusti, kl 19
Fredag 6 augusti, kl 19
Lördag 7 augusti, kl 15 och 19
Söndag 8 augusti, kl 15 och 19
Torsdag 12 augusti, kl 12 och 19
Fredag 13 augusti, kl 19
Lördag 14 augusti, kl 15 och 19
Söndag 15 augusti, kl 15

Biljetter.

Planeringen är i full gång, och biljetterna släpper vi i god tid innan premiären. Men inte just nu. Detta för att ha så stor koll på förutsättningarna som det går med hänsyn till rådande pandemi. För förbokning av grupper, kontakta Jens Nilsson: Tfn: 070-291 90 32. Epost: jens.nilsson@me.com

Boka Revymeny i anslutning till föreställningen.

Mittrevyn samarbetar med restaurang Vägg i Vägg och som har uteservering i parken där spelplatsen är. Revymenyn som du ser nedan kostar 185 kronor per person. Du bokar den direkt med restaurangen på telefon 0611-164 40 eller mail bokning@vaggivagg.com 

  • Grillad gårdskyckling med mandelpotatispuré, rökt paprikaaioli samt liten trädgårdssallad.
  • Smör och bröd.
  • Bordsvatten.
  • Kaffe och chokladbit.