NYÅRSREVY

4 januari, ny högtidsdag på länets nöjesagenda.

Välkommen att uppleva en av Sveriges bästa revyer med fyra SM-Guld sedan 2019. Det färskaste av dem alla är Träna med Jens som vann guld i kategorin Monolog vid revy-SM i Oskarshamn i augusti 2023. I år gör vi som Jens och stretchar på gränserna genom att flytta premiären till den 4 januari kl 15. Lördag före trettondagsafton är alltså dagen att lägga på minnet, det nya premiärdatumet för Mittrevyn 2025. Som vanligt blir det skarp satir, sång, musik och skratt i kubik. Det ruckar vi inte på!

Speldatum 2025.

Lördag 4 januari kl. 15. Premiär!
Lördag 11 januari kl. 15 och 19.
Lördag 18 januari kl. 15 och 19.
Söndag 19 januari kl. 15.
Lördag 25 januari kl. 15 och 19.

På scenen:

Jens W Nilsson, Maria Büstedt Svanholm, Magnus Engqvist, Sussie Jonsson, Christer Cavallius, Martha Widén och Jane Henricsson, Patrik Grundström, Pär-Åke Stockberg, Per Nordgren och Jakob Asker.

Regi:

Lars T Johansson.

Biljettpris: 395 kr

Biljetter släpps i augusti.

Revysupé i tre akter serveras i foajén. Förbokas.

I samband med samtliga föreställningar serverar vår krögare Engströms Food & Deli en trerätters revysupé i foajén. Revysupén förbokas och detta görs enklast samtidigt som du köper din biljett.

Bar och fikaservering i foajén.

Före föreställningarna samt i pausen erbjuder vår krögare Engströms Food & Deli gott att äta och dricka i baren och fikaserveringen. Du väljer fritt bland allt det goda och handlar på plats i baren. Med förra årets fikasuccé och utmärkta logistik i ryggen frångår vi systemet med förbokade fikabiljetter.

Researrangörer och gruppbokningar:

Kontakta vår producent Maria Åman, tfn 070-661 74 41 eller mail maria@mittrevyn.se, om du är researrangör eller ansvarig för en gruppbokning och vill boka en revyupplevelse hos oss för ett större sällskap.