NYÅRSREVY

Årets nyårsrevy: För Sverige i Tidö.

Välkommen att uppleva en av Sveriges bästa revyer med fyra SM-Guld sedan 2019. Det färskaste av dem alla är årets: Träna med Jens vann guld i kategorin Monolog vid revy-SM i Oskarshamn i augusti 2023. I årets föreställning stretchar Jens på gränserna tillsammans med resten av ensemblen och bandet. Skarp satir, sång, musik och skratt i kubik på temat För Sverige i Tidö. Vi ses i salongen!

Speldatum 2023.

Söndag 31 december, kl 18. PREMIÄR.
Lördag 6 januari, kl 15 och 19.
Lördag 13 januari kl 15 och 19.
Söndag 14 januari kl 15 och 19.
Lördag 20 januari kl 15.

På scenen:

Jens W Nilsson, Maria Büstedt Svanholm, Tony Könberg, Sussie Jonsson, Christer Cavallius, Martha Widén och Jane Henricsson, Patrik Grundström, Pär-Åke Stockberg, Per Nordgren och Jakob Asker.

Regi:

Lars T Johansson.

Biljettpris: 395 kr

Boka din biljett i dag.

Revysupé i tre akter serveras i foajén. Förbokas.

I samband med samtliga föreställningar serverar vår krögare Engströms Food & Deli en trerätters revysupé i foajén. Revysupén förbokas och detta görs enklast samtidigt som du köper din biljett

Meny och förbokning.

Bar och fikaservering i foajén.

Före föreställningarna samt i pausen erbjuder vår krögare Engströms Food & Deli gott att äta och dricka i baren och fikaserveringen. Du väljer fritt bland allt det goda och handlar på plats i baren. Med förra årets fikasuccé och utmärkta logistik i ryggen frångår vi systemet med förbokade fikabiljetter.

Researrangörer och gruppbokningar:

Kontakta vår producent Maria Åman, tfn 070-661 74 41 eller mail maria@mittrevyn.se, om du är researrangör eller ansvarig för en gruppbokning och vill boka en revyupplevelse hos oss för ett större sällskap.