NYÅRSREVY

Mittrevyn i Revy-SM

Rosad premiär den 8 januari 2022.

Den 8 januari hade Mittrevyn premiär på årets nyårsrevy Kul, kul, strålande kul, som spelas på Härnösands Teater. En humorkavalkad med tillbakablickar på tiden som varit där vi startade året med många sköna skratt. Föreställningen rosades av Tidningen Ångermanland som recenserade med ord som vass satir och högt tempo, läs här.

Uppskjutna föreställningar i januari på grund av nya restriktioner.

Med nya restriktioner från den 12 januari tvingas Mittrevyn ställa in resterande föreställningar i januari då pandemin rasar hårt. Nya datum i april ersätter de inställda föreställningarna. Se nedan.

– Vi har beslutat att skjuta upp de återstående föreställningarna till ett senare tillfälle, säger Jens Wieselblad Nilsson, revydirektör hos Mittrevyn.

– Vår förhoppning är att kunna genomföra dem i april, före påsk, och vi hoppas att alla som redan köpt biljetter väljer att uppleva vår härliga revy då i stället, tillägger han.

Alla som bokat biljetter till de uppskjutna föreställningarna har kontaktas för att få möjlighet att boka om eller genomföra återköp av biljetterna.

Du som köpt biljetter via vårt ombud Tecnichus i Härnösand behöver själv kontakta Tickster, då dina kontaktuppgifter inte finns lagrade i biljettsystemet.

Biljetthanteringen sker via Tickster och vi hänvisar till deras support om du har frågor.

– Vi hoppas på din förståelse i denna svåra situation och hoppas få spela för alla som köpt biljett senare i vår. Vi jobbar allt vi kan för fem fantastiska senarelagda föreställningar, hälsar Jens.

Köp biljett från februari månad.

Inställda föreställningar.

Lördag 15 januari, kl 15 – INSTÄLLT
Söndag 16 januari, kl 15 – INSTÄLLT
Lördag 22 januari, kl 15 och 19 – INSTÄLLT
Söndag 23 januari, kl 15 – INSTÄLLT

Nya föreställningar i april.

Lördag 9 april, kl 15 och 19.
Söndag 10 april, kl 15 och 19.
Fredag 15 april, kl 15. Finalföreställning på Långfredagen.

Köp biljett från februari månad.

På scenen.

Jens W Nilsson, Lars T Johansson, Susanne Jonsson, Sandra Näslund, Maria Büstedt Svanholm, Christer Cavallius, Tony Könberg och Lillis Trio under ledning av Patrik Grundström.

Revysupé för förbokade större sällskap.

Mittrevyn samarbetar med restaurang Royal by Mathias som serverar en Revysupé i teaterfoajén för förbokade större sällskap. Menyn som du ser nedan kostar 185 kronor per person. Bokning via telefon 0611-247 07.

  • Tjälknöl med mandelpotatispuré, kantarellsås samt picklade betor och rotsaker.
  • Vatten, 33 cl.
  • Kaffe och liten mjuk kaka.

Tillsammans skapar vi en säker miljö.

Mittrevyn följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar oss till rådande bestämmelser och riktlinjer. Du kan hjälpa oss genom att komma i god tid, undvika trängsel, hålla avståndet och följa anvisningarna du får på plats av våra entrévärdar.

Vaccinationspass, ID-handling och biljett visas i entrén.

Från och med den 1 december 2021 krävs vaccinationsbevis om du ska besöka ett evenemang inomhus med mer än 100 deltagare i Sverige. Det innebär att du behöver visa ett giltigt vaccinationsbevis i entrén när du kommer på våra föreställningar. Mittrevyn välkomnar detta ”pass” som en metod för att begränsa en ny våg av smitta och för att bidra till att våra gäster känner sig trygga att besöka oss.
Tänk på detta:
• Är du över 18 år: Visa vaccinationsbevis, ID-handling och biljett i entrén.
• Är du under 18 år: Vaccinationsbevis krävs ej, ta med ID-handling.
• Kom i god tid, det kan ta litet längre tid i entrén.
• Håll avståndet. Undvik trängsel.
• Stanna hemma om du är sjuk.
• Håll god handhygien. Desinfektion finns på plats.
• Beställ vaccinationsbevis i god tid på www.covidbevis.se. Det tar några minuter om du har e-legitimation. Har du inte det så tar den manuella hanteringen tid, beställ i dag.