BRA ATT VETA

Sommarrevy 2021, hitta till parken vid S:t Petri Logen

S:t Petri Logen har adress Brunnshusgatan 1 i Härnösand, med entré mot Trädgårdsgatan och Härnösands domkyrka. Parkområdet bakom den gamla anrika byggnaden är riktat mot Nybrogatan där huvudentrén leder in till spelområdet via en smidesportal. 

Entré A: Nybrogatan, nära korsningen till Brunnshusgatan. (Mittemot Härnösandshus).
Entré B: Trädgårdsgatan, mittemot Härnösands domkyrka, vänstra entrén.

Revygäster som bokat Revymeny och äter i restaurangen kommer att kunna nå spelområdet via en tredje entré vid restaurangens ute

Härnösands teater, en omtyckt mötesplats.

Härnösands teater som är Mittrevyns hemmaarena är en omtyckt mötesplats för besökare och kulturskapare i Norra Sverige. Teatern som invigdes 1971 är rymlig och välplanerad med stora panoramafönster vända mot Nattviken i Härnösand.

Så hittar du till Härnösands teater.

På Mellanholmen i Härnösand, vid stadens södra infart och i samma kvarter som Norrdans och Technichus, hittar du Härnösands Teater. Adressen är Storgatan 9.

Kommunikationer och parkering vid teatern.

Bakom Härnösands Teater finns en stor parkeringsplats och strax till höger om teaterns entré finns parkering för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Färdtjänst och taxi har möjlighet att stanna vid huvudentrén. Lokalbuss stannar vid hållplats cirka femton meter från entrén.

Upplev mer i Härnösand och Höga Kusten.

För dig som vill se och uppleva mer av Härnösand och Höga Kusten i anslutning till ditt besök hos Mittrevyn finns det mycket mer som händer i regionen. Se Höga Kustens evenemangskalender för aktuella arrangemang.