SPELPLATS

Parken vid St Petri Logen i Härnösand.

Vi spelar våra sommarföreställningar i det lummiga parkområdet i anslutning till anrika St Petri Logen i Härnösand. Fastigheten som byggdes 1871 rymmer Norrlands äldsta trärestaurang och har under sommaren uteservering i anslutning till parken. Adressen är Brunnshusgatan 1 och vi har två entréer: En mot Brunnshusgatan och Domkyrkan, den andra mot Nybrogatan.

Härnösands teater, en omtyckt mötesplats.

Härnösands teater som är Mittrevyns hemmaarena är en omtyckt mötesplats för besökare och kulturskapare i Norra Sverige. Teatern som invigdes 1971 är rymlig och välplanerad med stora panoramafönster vända mot Nattviken i Härnösand.

Så hittar du till Härnösands teater.

På Mellanholmen i Härnösand, vid stadens södra infart och i samma kvarter som Norrdans och Technichus, hittar du Härnösands Teater. Adressen är Storgatan 9.

Kommunikationer och parkering vid teatern.

Bakom Härnösands Teater finns en stor parkeringsplats och strax till höger om teaterns entré finns parkering för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Färdtjänst och taxi har möjlighet att stanna vid huvudentrén. Lokalbuss stannar vid hållplats cirka femton meter från entrén.

Upplev mer i Härnösand och Höga Kusten.

För dig som vill se och uppleva mer av Härnösand och Höga Kusten i anslutning till ditt besök hos Mittrevyn finns det mycket mer som händer i regionen. Se Höga Kustens evenemangskalender för aktuella arrangemang.