BRA ATT VETA

Upplev mer nöje med Mittrevyn.

Här hittar du information om föreställningen, teatern, mat och dryck och saker du kan göra när du besöker Härnösand. Nytt för i år är tre upplevelsepaket för större sällskap som vill ha mer nöje. Välkommen. Det ska bli ett rent nöje att ha dig som gäst.

Föreställningen Ett rent nöje.

Föreställningen är två timmar lång, fördelat på två akter med en tjugo minuter lång paus i mitten. Årets tema är Ett rent nöje och det är precis så vi vill att du ska uppleva ditt besök hos oss.

Fika i pausen med utsikt över Nattviken.

I pausen kan du passa på att fika i den rymliga foajén med panoramafönster och utsikt över Nattviken i Härnösand.

Teatersupé serverad av Mathias by Royal.

I anslutning till föreställningarna på lördagar har du möjlighet att avnjuta en teatersupé som serveras på Härnösands Teater av Mathias by Royal. Länk till meny, information och bokning.

Härnösands teater, en omtyckt mötesplats.

Härnösands teater är en omtyckt mötesplats för besökare och kulturskapare i Norra Sverige. Teatern som invigdes 1971 är rymlig och välplanerad med stora panoramafönster vända mot Nattviken i Härnösand.

Så hittar du till Härnösands teater.

På Mellanholmen i Härnösand, vid stadens södra infart och i samma kvarter som Norrdans och Technichus, hittar du Härnösands Teater. Adressen är Storgatan 9.

Kommunikationer och parkering vid teatern.

Bakom Härnösands Teater finns en stor parkeringsplats och strax till höger om teaterns entré finns parkering för dig med parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Färdtjänst och taxi har möjlighet att stanna vid huvudentrén. Lokalbuss stannar vid hållplats cirka femton meter från entrén.

Upplev mer i Härnösand och Höga Kusten.

För dig som vill se och uppleva mer av Härnösand och Höga Kusten i anslutning till ditt besök hos Mittrevyn finns det mycket mer som händer i regionen. Se Höga Kustens evenemangskalender för aktuella arrangemang.

Mittrevyns upplevelsepaket för researrangörer.

Nytt för i år är att Mittrevyn erbjuder mer nöje för bussbolag och andra arrangörer av resor. Vi har skräddarsydda paket i samarbete med Hernö Gin, Västernorrlands Muséum och Konsthallen i Härnösand. Kontakta Nils-Gunnar Nilsson på Mittrevyn, tfn 070-668 51 59, så får du veta mer.