I HUVUDET PÅ DIREKTÖR’N

Revydirektör Jens Nilssons tankar om Mittrevyn, te och att leva livet i rosa.

Det är en ljummen och väldigt typisk sommarkväll då temperaturen utomhus och knotten jagar in människorna i stugorna. Revydirektör Jens Nilsson slår sig ner vid köksbordet för att dricka en kopp te. Ja, han brukar göra det. Varje kväll. Nåväl, det är inte riktigt sant. Men för den här texten passar det bra att skriva så. För Jens är te ett viktigt livselixir, och det är sant, och han brukar säga att den lever får te. Han tänker att te är stärkande dryck med många hälsosamma effekter, allt beroende på vilka örter du brygger ditt te på. Precis som livet självt. Och som en revyensemble. De unika ingredienserna bildar tillsammans en helhet och utgör den perfekta mixen.

Under våren har Mittrevyn tillförts nya örter och kryddor. Gått från Earl Grey till Rabarber med grädde. Från Darjeling till Gunpowder. Från svart te till grönt te med hibiskus och citron. Eller nåt. Vad Jens försöker säga är att Mittrevyn fått en helt ny och unik blend. Ensemblen har utökats med nya talanger som kommer att ge en förhöjd upplevelse. Med detta stärker Mittrevyn sin position som länsrevy.

Den som lever får te

Även om Jens är ensam den här kvällen då ljudet av en surrande mygga är det enda som bryter tystnaden, tänker han att te står för samvaro. Att umgås med vänner i enkelhet, trivsel och glädje. Och för energi. Det är Jens cup of tea. Vänskap, optimism och att förenas i skratt är viktiga beståndsdelar i livet. Och i Mittrevyn. Det gäller att tillföra ditt liv de saker som gör att du mår bra, tänker han. Som kultur, revy och förlösande skratt.

Att få människor att skratta. Det är värt min tid, tänker Jens. Det är det jag vill använda mitt liv till. Att få människor att må bra och skratta så magmusklerna värker.

Lev livet i rosa

Mittrevyns nya logo som lanseras just denna sommar omfamnar allt detta med en ny form och färgpalett. Det gula var Jens stora önskan och kommer med glädje, optimism, energi och skratt. Precis som revydirektören själv. Det rosa står för vänskap samt inspiration och var ett självklart val då Jens budord är ”Lev livet i rosa”. Av den bäver som under många år varit Mittrevyns signum finns tänderna kvar i den nya logon.

En kväll som denna är det lätt att blicka framåt. Sommarnatten är fortfarande ljus. Naturen prunkar i många sköna färger. Mittrevyn med, tänker Jens. Och innan han avslutar sitt te har han formulerat en vision:

Mittrevyn är länsrevyn som lockar till skratt med en glädje som känns i hjärtat.

Målsättningen med Mittrevyn är att vara en länsrevy för hela Norrland. Vi vill locka hela Norrland till skratt med hög kvalitet, träffsäker komik, värme och en glädje som känns i hjärtat. Mittrevyn ska locka fler att upptäcka revy som kulturform. Revy är kul. Våga prova revy. Varmt välkommen till oss.